Ponosni nosioci zelene zastave

Drugu godinu zaredom OŠ,,Sveti Sava“ se pridružila akciji sadnje drveća ENO Tree Planting Day koji se sprovodi u školama širom sveta u preko 160 zemalja. U nadi da će četiri sadnice smrče biti samo jedan deo od onih pet miliona biljaka zasađenih do sada i koje treba da pomognu očuvanju prirode i zaštiti životne sredine. Uz prigodan program učenici trećeg razreda uveselili su čitavu akciju.


Dan sadnje stabala podseća nas na prirodu i na važnost očuvanja okoline, a takođe i na saradnju između škola iz celoga sveta. Kad zasadite stablo činite nešto konkretno za svoju zajednicu i planetu.


Mentori ove ekološke akcije su učiteljica Marija Nikolić i nastavnica engleskog jezika Marija Gerov Stojanović.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1