Pirotski vremeplov, knjiga istoričara Miljana Manića u izdanju Istorijskog arhiva

Podelite

Iz štampe je izašla knjiga Pirotski vremeplov-hronologija, istoričara Miljana Manića, arhiviste, a izdavač je Istorijski arhiv u Pirotu.
U petak, 9. juna 2017, Istorijski arhiv u Pirotu obeležava Međunarodni dan Arhiva. Tom prilikom u 12 časova u holu ustanove biće organizovana prigodna svečanost-uručenje nagrada najboljima na literarnom, likovnom i foto konkursu. Na konkurs je pristiglo dosta kreativnih radova učenika pirotskih osnovnih i srednjih škola. Voleli bismo da propratite i ovu aktivnost.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1