Martin Nedeljković snimio duet sa bugarskom megazvezdom Antoninom Ilievom

Pirotski folk pevac Martin Nedeljković , nakon svoje prve pesme Živa vatra, koja je vec dobro poznata publici, snimio je i drugu pesmu pod nazivom “Ne umem da te ne volim”, ovoga puta sa bugarskom megazvezdom Antoninom Ilievom. Sa Antoninom Martin trenutno snima spot u Sofiji, a pesma će biti snimljena na srpskom i bugarskom jeziku. 

Antonina Ilieva i Martin Nedeljković

Nedeljković je i za najnoviji projekat okupio dobru ekipu saradnika poput Nikole Kitanovića, jednog od najboljih srpskih klavijaturista, koji u rodnom gradu od skora ima svoj studio “Buda”. Kitanović je radio muziku i aranžman za najnoviju Nedeljkovićevu pesmu. Darko Benić je radio tekst, a ceo projekat podržava i poznati pop pevač iz Pirota – Nedeljkovićev kolega Vladimir Stojanović.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1