Pirotski bibliotekari na međunarodnoj konferenciji u Bugarskoj

Narodna biblioteka iz Pirota, Narodna biblioteka “Detko Petrov”, kao i Zavičajna muzejska zbirka iz Dimitrovgrada učestvovale su na trodnevnoj Nacionalnoj konferenciji s međunarodnim učešćem, organizovane povodom 95-te godišnjice postojanja Regionalne biblioteke „Stilijann Čilingirov“ u Šumenu, u Bugarskoj.

Nadica Kostić i Bojana Mitić predstavile su rad „Kulturna i društvena delatnost Narodne biblioteka u Pirotu“, Elizabeta Georgiev je prezentovala svoj rad o bugarski naslovima u Srbiji i obratno i prevodu kao svojevrsnom putokazu dok je Vesna Nikolov prezentovala rad na temu kako radi muzejska zbirka u biblioteci u Dimitrovgradu.

foto/nbpi


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1