Nagradni foto konkurs Narodne biblioteke i ambasade SAD

Podelite

U okvviru “American Window” programa, Američka ambasada je donirala knjige Narodnoj biblioteci Pirot. U vezi s tim, organizovan je nagradni foto konkurs za starije osnovce i srednjoškolce pod sloganom: “Reading in English Everywhere and Anywhere!!!”.

 

Potrebno je da učesnici izaberu zanimljivu knjigu iz kolekcije knjiga Američke ambasade (koja se nalazi na naučnom odeljenju) i uslikaju se na nekom zanimljivom mestu. Nagrada za najbolju i najkreativniju fotografiju je komplet knjiga o Hariju Poteru (7 knjiga). Fotografije slati do 28. februara na: [email protected]

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1