Konstantin Kostjukov večeras u Pirotu

Večeras u  dvorani Doma vojske u Pirotu sa početkom od 19:30 sati održaće se „GALA KONCERT KONSTANTINA KOSTJUKOVA I ZVEZDA BEOGRADSKOG BALETA“.


U programu pored Konstantina Kostjukova učestvuju prvaci Baleta Narodnog pozorišta iz Beograda: Mila Dragičević, Tamara Ivanović, Bojana Žegarac, Milan Rus, Jovica Begojev i Teodora Spasić.

Program ovog Gala koncerta omogućava publici da vidi delove najpopularnijih ostvarenja iz oblasti:
-klasičnog baleta (Labudovo jezero i Uspavana lepotica Petra Iliča Čajkovskog, Don Kihot Ludviga Minkosa…)
-neoklasičnih baleta ( Grk Zorba Mikisa Teodorakisa, Doktor Džekil i mister Hajd Edvard Elgar, Dragoljub Đuričić, Kraljica Margo na muziku Gorana Bregovića)
-modernog baleta (Ko to tamo peva Vojislav Voki Kostić) itd.

Gala koncert baletskih zvezda omugućava gledaocima da uživaju u vrhunskim ostvarenjima najslavnijih stranih i domaćih kompozitora.
Cena ulaznice je 500 dinara.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1