Izložba slika Ana Marije Dragojević u pirotskoj galeriji

U Galeriji “Čedomir Krstić” u toku je izložba slika Ana Marije Dragojević, akademske umetnice iz Beograda koja je do sada imala dvadesetak samostalnih izložbi, a osim brojnih izložbi u zemlji i inostranstvu, poznata je i kao učesnik brojnih humanitarnih akcija. 

-Slike Ana Marije Dragojević su intimna  o kontemplaciji nad životom, o procesu razvoja i spoznaje, o shvatanju suštine i slobode. One u sebi sadrže supstancu arhetipskog, podsvesnog, onog duboko unutrašnjeg i iskonskog, što nosi klicu prapočetka i ostaje kao vanvremenska, večita osnova misaone i materijalne izgradnje-napisala je o autoru izložbe direktor Galerije “Čedomir Krstić” – istoričar umetnosti Radmila Vlatković.

Izložba će biti otvorena još nedelju dana.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1