Izložba pozorišne fotografije u Galeriji “Čedomir Krstić” izazvala veliko interesovanje

Večeras je u galeriji “Čedomir Krstić” otvorena izložba fotografija akademskog umetnika iz Pirota Andreja Jovanovića, koji poslednjih nekoliko godina prati rad pirotskog teatra.

O radovima Jovanovića, koji je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, govorila je direktorka Galerije Radmila Vlatković, ali i glumac pirotskog teatra Aleksandar Radulović.

Radulović je kazao da će, osim pirotske pozorišne publike, u Jovanovićevim radovima u narednom periodu moći da uživaju i ljubitelji pozorišta i fotografije iz drugih gradova Srbije.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1