Arhiv u Pirotu – Čuvar tragova prošlih vremena

Podelite

Večeras je u Galeriji “Čedomir Krstić” otvorena izložba političkih plakata, ali i promovisan Informativni bilten o radu Istorijskog arhiva u Pirotu, povodom jubileja – 61. godine postojanja ove značajne ustanove.

Autor izložbe Miljan Manić i direktorka Arhiva Ivana Kostadinović

Autor izložbe političkih plakata je istoričar Arhiva Miljan Manić, a po rečima direktorke Arhiva Ivane Kostadinović, Grad Pirot pruža značajnu podršku radu Istorijskog arhiva.

-Arhiv čuva dokumenta o ljudima, njihovim delima, događajima u kojima su učestvovali, tragove prošlih vremena. Izložba političkih plakata, samo je jedan deo – segment onoga što radimo. Večeras promovišemo i prvi broj Arhivskog dnevnika, informativnog biltena Istorijskog arhiva u Pirotu u kojoj je, nadamo se, na zanimljiv i kreativan način opisano sve na čemu smo radili ove godine-kazala je direktorka Kostadinović.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1