Američka ambasada donira knjige pirotskoj biblioteci

U duhu nastavka saradnje sa Američkom ambasadom, kao i u okviru “American Window” programa, Američka ambasada doniraće Narodnoj biblioteci Pirot 120 knjiga kao i dva elektronska čitača tj. Kindl-a.

Pored toga, već u petak, 8. decembra, u Narodnoj biblioteci Pirot na naučnom odeljenju, biće održano predavanje “The importance of reading aloud to students – no matter what the age” američke profesorke Jean Linehan. U sklopu istog događaja, profesorka engleskog jezika Milica Andonović predstaviće e-twinning evropske mreže za saradnju škola.


1 Komentar

  1. Bojan

    01.12.2017. at 22:32

    milosrdi andjeo 2.deo,gluplji narad ne postoji.p.s.ajde brisite odmah komentar kao i uvek.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1