Sport

Košarkašice “Gimnazijalac Tigar” poražene na startu takmičenja u Drugoj ženskoj ligi Srbije

Seniorke Gimnazijalac Tigra poražene su na startu takmičenja u Drugoj ženskoj ligi Srbije. Domaća ekipa Sistema 2000 bila je bolja i slavila rezultatom 54:47. Košarkašice Gimnazijalac Tigra odlično su otvorile utakmicu, povele sa 14:05 i stale, pa je prva četvrtina završena rezultatom 17:14 za naš tim.

kk gimnazijalac tigar

Nastavak prvog poluvremena je bio rezultatski neizvestan pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 27:26 za domaći tim. U nastavku utakmice košarkašice Gimnazijalac Tigra opet dodaju gas, stižu do 36:30 i opet neobjašnjivo staju. To koriste košarkašice Sistema i od polovine treće do polovine četvrte četvrtine prave seriju od 14:0 i dolaze do prednosti od 44:36. Gošće su do kraja uspele da se primaknu na – 3 (48:45), kada se povređuje prvi plej našeg tima Bratislava Ignjatović. Od tog trenutka domaće košarkašice su uspele da povećaju razliku i utakmicu reše u svoju korist rezultatom 54:47.

Najefikasnije u ekipi Gimnazijalac Tigra bile su Janja Marinković sa 13 i Milica Mančić sa 12 poena.
U narednom kolu Druge ženske lige Srbije košarkašice Gimnazijalac Tigra gostuju ekipi Topolčanka. Utakmica se u Bačkoj Topoli igra u subotu 10.10.2020. godine od 17 časova.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker