Zahvaljujući pomoći humanih ljudi, mala princeza Mila Panić uživa u detinjstvu kao i svi njeni vršnjaci

Podelite

Naša mala sugrađanka – šestogodišnja Mila Panić, zahvaljujući pomoći ogromnog broja ljudi velikog srca, pomoći lokalne samouprave i brojnih kompanija, na najboljem je putu da zauvek pobedi opaku bolest sa kojom se do pre samo godinu dana grčevito borila. Mila danas, poput svojih vršnjaka, ide u vrtić, sa roditeljima ide i u crkvu, a posebno uživa u šetnjama centrom Pirota i Kejom. 

Po rečima Miline majke Jelene, Mila već duže vreme poput svojih vršnjaka uživa u detinjstvu, grčevita borba sa opakom bolešću je, na svu sreću, prošlost, ali ipak povremeno odlazi na kontrole u Istanbul. Naredna kontrola je maja meseca, kaže za Pirotske vesti majka Jelena.

Mila je nedavno učestvovala i na velikoj priredbi povodom Dana Predškolske ustanove. Njena majka Jelena poslala nam je njene fotografije pred nastup, ali i fotografije iz centra grada, crkve, koju redovno posećuju porodično.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1