Za Milu prikupljeno skoro pola miliona dinara – maj za Bratislavu koja boluje od kancera

U velikoj humanitarnoj akciji Rotarakt kluba Pirot – Mali dar za veliku stvar za lečenje naše male sugrađanke Mile Panić, zahvaljujući vlasnicima brojnih trgovinskih i ugostiteljskih objekata i humanim Piroćancima prikupljeno je 495.975 dinara. Tokom ovog meseca pokrenuta je nova akcija – sa ciljem prikupljanja pomoći za lečenje naše sugrađanke Bratislave, koja boluje od kancera grlića materice i hitno joj je potrebna pomoć.

rotarakt pirot

Akcija Rotarakt kluba Pirot

Danas su postavljene kutije u sledecim objektima:
Snatch
Pekara Jerma(kod opstine)
Zoneks M
Autoguma Doo
Euphoria(kafic i restoran)
Udruženje zena juga
Marmil (super marketi)
Poslasticara Rekord
My place
Casper fast food
Ana lux poslasticara
Crystal bar
S market

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1