Večeras humanitarni spektakl na Omladinskom stadionu

U Pirotu će večeras biti održan veliki humanitarni koncert na kome će nastupiti poznati domaći pevači narodne muzike. Koncert će biti održan Omladinskom stadionu a sav prihod od koncerta namenjen je našem sugrađaninu Igoru Nikoliću, koji boluje od teškog oblika multiple skleroze a za lečenje mu je neophodna novčana pomoć u iznosu od 13.000 evra.

Nastupiće sledeći pevači:

Milan Simić, Aleksandra Bursać, Kaća Mijatović, Petar Mitić, Rada Sarić, Miloš Brkić, Ljuba Perućica, Dinča, Gabrijela Pejčev, Sloba Djurković, Jelena Kostov i Pavle Dejanić.

Grupa pirotskih muzičara u organizaciji sa gore navedenim estradnim zvezdama je organizovala koncert pod pokroviteljstvom Sportskog centra Pirot, Doma kulture i hotela Ana lux. Koncert počinje u 19h. Karte će biti u prodaji na štandu u centru grada, u Dimitrovgradu u hotelu Balkan i u Babušnici u caffe-u Kupidon a na dan koncerta na štandu ispred stadiona, kao i u Beloj palanci. Cena karata je 200 dinara.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1