Večeras maturanti Tehničke škole defiluju pod sloganom “Budi i ti nečiji heroj”

Večeras će od 19 sati i maturanti Tehničke škole, nakon Ekonomske i Gimnazije, defilovati centrom grada pod sloganom “Budi i ti nečiji heroj”, a u okviru velike humanitarne akcije koja je odjeknula celom zemljom ali i regionom. Maturanti iz Pirota su dali celoj zemlji lekciju iz humanosti jer su novac umesto za kupovinu odela dali u humanitarne svrhe, za lečenje teško obolelih našim malih sugrađana. Zbog svoje humanosti i cele ideje, koju su pionirski realizovali maturanti iz Pirota pre četiri godine, maturanti pomenutih škola dobili su pismo zahvalnosti i podrške i od ministra prosvete Mladena Šarčevića.

maturanti pirot

Foto ilustracija/Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Maturanti Tehničke škole će se okupiti večeras u 19 sati ispred Doma kulture, nakon čega će krenuti na proslavu maturske večeri u koloni.

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1