Uspela humanitarna akcija pirotskih Gimnazijalaca

Pirotski Gimnazijalci u okviru humanitarne akcije koja za cilj ima pomoć korisnicima Narodne kuhinje, prikupili su velike količine voća i povrća, kako bi ga donirali Crvenom krstu i pomogli na taj način naše najugroženije sugrađane. 

Kako je Pirotskim vestima kazala Ana Tošić, učenica Gimnazije i član Đačkog parlamenta, akcije je bila veoma uspešna.

-Prezadovoljni smo, već od ranog jutra naši đaci donosili su velike količine voća i povrća tako da smo zadovoljni što je akcija veoma uspešna-kazala je Tošićeva Pirotskim vestima.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1