Tigar tajers uspešno organizovao “Dan dobre volje” – prikupljeno više od 340 kutija odeće i obuće

Podelite

Kompanija Tigar tajers danas je u hali “Kej” organizovala “Dan dobre volje” u okviru koga su zaposleni u ovoj kompaniji prikupili više od 340 kutija obuće, odeće i igračaka za one kojima je ovakva pomoć najpotrebnija. U saradnji sa pirotskim Crvenim krstom ova pomoć narednih dana biće podeljena najugroženijima. U realizaciji ove humanitarne akcije, po rečima Milene Tošić, direktorke podrške i odnosa sa javnošću, učestvovalo je preko 50 volontera – zaposlenih u kompaniji Tigar tajers. 

-Do sada smo u više navrata pomagali zdravstvene i obrazovne ustanove, a na ovaj način želimo da, kao društveno odgovorna kompanija, pružimo podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija-kazala je direktorka Tošić.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1