Tigar tajers organizuje Dan dobre volje u hali Kej

Podelite

 U nastojanju da se naši zaposleni, kao i šira javnost, još više uključe u inicijative pružanja pomoći lokalnoj zajednici, Tigar Tyres, kao društveno odgovorna kompanija, u okviru projekta Growing together nastavlja sa organizacijom volonterskih akcija.

U subotu 21. aprila, od 10 do 13 časova u Sportskoj hali Kej, zajedno sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta, organizujemo akciju pod nazivom „Dan dobre volje“, koja je otvorena za sve zainteresovane.

Cilj ove akcije je prikupljanje pomoći za sugrađane koji su u stanju socijalne potrebe podrazumeva prikupljanja odeće i obuće (za sveuzraste), kao i čistih i ispravnih igračaka.

Pozivamo vas da 21. aprila zajedno promovišemo vrednosti poput solidarnosti, deljenja i brige o drugima i direktno doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana kojima je pomoć potrebna.

Služba za komunikacije Tigar Tyres

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1