Stiže pomoć malom Radetu Durmiševiću, otvoren namenski račun za donacije

Mali naš sugrađanin – sedmogodišnji Rade Durmišević, koji je dva puta operisan od tumora na zglobnoj hrskavici nakon čega mu predstoji dug i skup postoperativni tok, zahvaljujući Udruženju Dobra vila i donatorima iz cele Srbije dobio je kolica, televizor, kao i pomoć pirotskih maturanata koji će novac namenjen kupovini maturskih odela nameniti u humanitarne svrhe. Otvoren je i namenski račun za lečenje malog Radeta u AIK banci na ime Rade Durmišević a broj računa je 105-0000403094519-49. 

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1