Stigla pomoć porodici Durmišević, mališani oduševljeni poklonima

Podelite

Predsednica Udruženja Dobra vila za vas Radica Jovanović posetila je danas ugroženu pirotsku porodicu Durmišević i uručila ovoj višečlanoj porodici koja živi u veoma teškim uslovima brojne poklone. Pomoć za ovu ugroženu pirotsku porodicu stigla je nakon reportaže na TV Pirot, a u saradnji sa Aleksandrom Durmiševićem iz udruženja građana ’’Opre Romalen Pirot’’ odlučili smo da se priključimo pomoći ovoj porodici jer zaista žive u jako teškim uslovima, saopštili su iz Udruženja “Dobra vila”.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1