Rotarakt klub Pirot zahvaljujući humanim Piroćancima uplatio za Mateino lečenje 190.000 dinara

Predstavnici Rotarakt kluba Pirot našem malom sugrađaninu, Matei Lazareviću, koji od rođenja boluje od nekoliko teških bolesti poput hepatitisa B i cerebralne paralize, uplatili su 190.450 dinara, prikupljenih u okviru humanitarne akcije pomenutog kluba kako bi se omogućila osam po redu operacija malog Matee ove jeseni, kazala je Pirotskim vestima Mateina majka Monika Stanišić.

maturanti gimnazija matea lazarevic

-Hteli bi da se zahvalimo svim Piroćancima koji su se uključili u akciju, a posebno Rotarakt i Rotari klubu Pirotu koji su realizovali akciju i pomogli nam da prikupimo deo novca za operaciju našem malog Matee-kazala je Pirotskim vestima majka Monika.

 

 

Prikuplja se novčana pomoć za operaciju Matee Lazarevića


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1