Rokeri skupili 26.000 dinara za lečenje male Mile Panić

Podelite

Rok bendovi koji su sinoć svirali u novootvorenom Studiju “Fuzz” u centru grada, nekadašnjem klubu “Anđeli”, prikupili su 26.000 dinara dobrovoljnih priloga za lečenje male Mile Panić, naše sugrađanke koja boluje od teškog oblika kancera i nalazi se na lečenju u Turskoj.

Svirali su bendovi Djela i Frik, Rusty Strings, Anderground i Čistilište.

Podelite

1 Komentar

  1. Svetlana

    13.03.2017. at 14:16

    Bravo momci!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1