Priznanje humanim pirotskim maturantima

Podružnica Srpskog lekarskog društva u Pirotu sinoć je na svečanosti povodom obeležavanja slave Podružnice – Sveti Kozma i Damjan, slave svih lekara, uručila specijalno priznanje humanim pirotskim đacima – maturantima Gimnazije 94. godište, koji su u velikoj humanitarnoj akciji prikupili preko 300.000 dinara za lečenje teško obolelih mališana iz našeg grada. 

maturanti tanjica perovic

Maturanti – foto Tanjica Perović

U ime maturanata priznanje je primila Simona Tančić koja je u svom obraćanju kazala da se njena generacija odrekla skupih maturskih halijna kako bi pomogla trojici teško obolelih naših malih sugrađana.

-Posebno nam je drago što su i generacije za nama nastavile sa sličnim humanitarnim akcijama, posebno se istakla generacija rođena 1998. čiju su akciju podržali i maturanti ostalih pirotskih škola-kazala je Tančićeva.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1