Pripremaju paketiće za mališane iz socijalno ugroženih porodica, decu sa sela i bolesnu decu

Humanitarna organizacija Dobra vila organizuje akciju “Slatkiš za paketić” u okviru koje će preko 70 novogišnjih paketića biti podeljeno mališanima iz siromašnih porodica, deci sa sela kao i bolesnim mališanima. 

Kako je Pirotskim vestima kazala Ivana Kostić, iz pomenute organizacije, osim slatkiša mališanima će se deliti i topla odeća, obuća, igračke, hrana i sve što ime je potrebno.

-Ideja je da nastavimo da mamimo osmehe deci u našem gradu tako da ćemo podeliti preko 70 paketića deci iz raznih kategorija, u pitanju su bolesna deca, deca iz seoskih sredina, iz socijalno ugroženih porodica, deca iz porodica samohranih roditelja, porodice sa tri i pet deteta i ostale te ranjive grupacije dece, ali ćemo obradovati i neku divnu decu koja su zajedno sa svojim roditeljima učestvovala u nekim našim prethodnim akcijama i pomogli svojim vršnjacima. Pored slatkiša deci ćemo podeliti toplu odeću, obuću, igračke, hranu i sve ono što je njima preko potrebno. Veliki je odaziv ljudi dobre volje iz našeg grada ali i cele Srbije, tako da se ovim putem zahvaljujemo svima na pomoći-kazala je Kostićeva za Pirotske vesti.

 

Poziv humanim ljudima da podrže akciju

Otvoren je i poziv svim humanim ljudima da podrže ovu akciju i to doniranjem slatkiša ili uplatom novca na račun:

205-185375-64 Komercijalna banka
Udruženje Dobra vila za vas
Dvoržakova 48/8, 11253 Sremčica
sa naznakom za akciju “slatkiš za paketić”.
Prikupljanje slatkiša i novčanih sredstava za ovu akciju trajaće do 20. decembra.
Hvala svima što nam se javljate u velikom broju i što nam pomažete da budemo uvek tamo gde smo najpotrebniji, poručuju iz ovog udruženja.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1