Prikuplja se novčana pomoć za operaciju Matee Lazarevića

 Rotaract klub Pirot je danas pokrenuo humanitarnu akciju pod nazivom Mali dar za veliku stvar – Avgust za Mateu Lazarevica, u cilju prikupljanja novčanih sredstava za Mateinu osmu operaciju, za koju je potrebno 370 500 dinara, a kojom bi se specijalnim zahvatom Matei omogućilo lakše kretanje odnosno umanjili njegovi problemi sa spazmom koji mogu da budu veoma bolni.

Matea je od rođenja zbog komlikacija na crevima imao čak sedam teških operacija, a u međuvremenu oboleo i od cerebralne paralize, epilepsije i hepatitisa B. Porodica Lazarević nije u mogucnosti da izdvoji toliko novca, jer u petočlanoj porodici radi samo Matein otac Miljan.

matea operacija pomoć rotaract pirot

Matea Lazarević

Za prikupljanje novca postavljenje su donatorske kutije u 15 objekata u gradu.

Pozivamo sve lјudе velikog srca da nam se pridruže u realizaciji akcije!

S postovanjem
Pejčić Nemanja, predsednik Rotaract kluba Pirot


2 Komentara

 1. Nikola

  08.08.2017. at 08:38

  Poštovani,

  Molim Vas da tekstu dodate račun na koji se može uplatiti novac.

  Unapred hvala!

 2. Monika

  08.08.2017. at 20:12

  275001055225707422 sociate general bank

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1