Potrčko rikšom besplatno vozi stare do lekara

Podelite

Aleksa Živković, poznatiji kao Potrčko, završio je izradu rikše, koju će koristiti za besplatan prevoz starih i iznemoglih do lekara. 

pirotska riksa

Kako je Pirotskim vestima kazao Živković, novac za izradu rikše obezbeđen je zahvaljujući nagradi Social impact award, koju je Potrčko dobio ove godine zbog svoje humanosti prema starijim sugrađanima.

-U zavisnosti od vremenskih uslova rikšu ću početi da koristim već od ponedeljka, a ako vreme bude loše, onda ću sa novom uslugom startovati na proleće. Ideja je da se na ovaj način obezbedi pouzdan transport starim i iznemoglim sugrađanima do lekara. Ima mnogo naših sugrađana kojima je ovaj vid pomoći neophodan, koji nemaju nikoga i prepušteni su sami sebi-kaže Potrčko.

aleksa potrčko

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1