Pomoć porodici Durmišević

Podelite

Nakon reportaže u lokalnim medijima o četvoročlanoj porodici Durmišević iz MZ Rasadnik, a u saradnji sa Aleksandrom Durmiševićem iz udruženja građana ’’Opre Romalen Pirot’’ odlučili smo da se priključimo pomoći ovoj porodici jer zaista žive u jako teškim uslovima, saopštili su iz Udruženja “Dobra vila”.

-Kao što Vam je već poznato ova mesna zajednica je uz pomoć lokalne samouprave uspela da sanira krov ovoj porodici, kao i unutrašnji deo sobe od 20 kvadrata koja je zbog prokišnjavanja krova i pojave vlage u jako lošem stanju. Zbog ove akcije i veoma potresne priče ove porodice doći će i predsednica našeg udruženja gospođa Radica Jovanović sa saradnicima iz Beograda i tom prilikom ćemo ovoj porodici odneti pomoć ; hranu, odeću, obuću, posteljinu, ćebad i mnoštvo drugih potrebnih stvari. Takođe ćemo apelovati na sve ljude dobre volje da se priključe pomoći ne samo ovoj porodici već i ostalim jako  ugroženim porodicama u našem gradu jer idu hladni dani i svima njima je naša pomoć preko potrebna. Ovu porodicu ćemo posetiti u petak 10.11.2017 godine u 14h u njihovoj kući u ulici Hajduk Veljka broj 104. Udruženje Dobra vila nastavlja da mami osmehe u našem gradu i mi ćemo se truditi da budemo uvek tamo gde smo najpotrebniji-kažu iz ovog udruženja.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1