Pirotski pevači i muzičari svirali za Milu

Večeras je u sali Doma vojske u Pirotu održan humanitarni koncert sa kojeg je prihod namenjen lečenju naše male sugrađanke Mile Panić, koja boluje od teškog oblika karcinoma i na lečenju je u Turskoj.

Nastupili su poznati pirotski pevači, Vladimir Stojanović, Anđela Popović, Milan Božić, Dragana Branković, Aleksa Potić, Tijana Mitić, Miloš Madić i Trubači Saše Pavlovića. 

Za muzičku pratnju bili su  zaduženi Saša Krstić Car, Miki Vlatković, Dušan Manić Zele, Miloš Jancić Čiba, Milan Đorđević Mimi, Novica Kitanov i naš pirotski Vlada Georgijev. Program su vodili novinari TV Pirot Vanja Jocić i Denis Ranđelović.

Organizatori koncerta su Dom kulture Pirot, Grad Pirot i Kancelarija za mlade Pirot.

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1