Pirotski lekari doniraju pola miliona dinara za gradnju Dečije onkološke klinike u Nišu

Pirotska podružnica Srpskog lekarskog društva na sinoćnoj svečanoj sednici u restoranu “Vila Dijana” aklamacijom je donela odluku da se od prihoda od članarina za rad podružnice, izdvoji 500.000 dinara donacije za izgradnju Dečije onkološke klinike u Nišu za čiji završetak nedostaje deset miliona dinara, saopštio je sinoć predsednik Podružnice dr Aleksandar Lilić.

-Slušamo ovih dana da je Dečija onkološka univerzitetska klinika u Nišu došla negde do kraja izgradnje, ali da nedostaje desetak miliona dinara. Na sastanku Predsedništva naše podružnice doneli smo jednoglasno odluku da večeras izađemo pred vas kako bi aklamacijom usvojili da pola miliona dinara sa našeg računa već sutra uplatimo investitorima za dovršetak gradnje Dečije onkološke klinike u Nišu i da ovo činimo večeras ne kao lekari, nego kao ljudi-kazao je dr Lilić.

Skupština članova Srpskog lekarskog društva usvojila je jednoglasno ovaj predlog.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1