Oni su budućnost Pirota – maturanti dali lekciju o humanosti (foto)

Večeras su, pred par hiljada ljudi u centru Pirota, defilovali maturanti pirotske Gimnazije centrom grada. Maturanti su umesto u skupim toaletama i odelima, na maturu otišli u majicama sa natpisima “Budi i ti nečiji heroj”. Ova akcija pirotskih maturanata probudila je Srbiju, a slike iz Pirota otišle u svet. Pogledajte kako je bilo večeras u centru grada.

 

maturanti

maturanti pirot humanost

 

fotografije Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

1 Komentar

  1. Sonja

    12.06.2017. at 21:49

    Bravo za maturante, akcenat sa fotografijama je trebalo staviti na one koji su podržali akciju i vizuelno. Znamo da su svi podržali, onaj finansijski deo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1