Našoj teško oboleloj sugrađanki Bratislavi Jeremić potrebna pomoć

Naša sugrađanka Bratislava Jeremić, majka dvoje male dece, rođena 1987. godine, boluje od teškog oblika kancera grlića materice. Bratislava je nezaposlena a suprug na minimalcu pa su za lečenje neophodna velika novčana sredstva, što njena porodica nije u situaciji da obezbedi. Bratislava ima dva sina, od tri i po i osam godina.

Ovih dana humanitarnu akciju za pomoć Bratislavi pokrenuo je i Rotarakt klub Pirot, koji je u brojnim trgovinama i ugostiteljskim objektima postavio kutije za ostavljanje dobrovoljnih priloga, a Bratislavi i njenoj porodici možete pomoći i uplatom na njen račun:
bratislava jeremić pomoć
bratislava jeremić

Bratislava Jeremić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1