Našoj sugrađanki hitno neophodna pomoć za lečenje teškog oblika kancera

Našoj sugrađanki Dragani Veselinović, koja živi u Austriji, hitno je potrebna pomoć za lečenje teškog oblika kancera na plućima sa metastazama na kostima. Ona je, nakon što se razbolela, ostala i bez posla, pa nema novca za lečenje zbog čega su se već organizovali meštani Poljske Ržane, kako bi joj pomogli prikupljanjem novčanih priloga “od vrata do vrata”. 

 

 

Kako je Pirotskim vestima kazala Kaja Minčić, Draganina prijateljica iz Poljske Ržane, u akciji koja je organizovana hitno samo u ovom selu, danas je na namenski račun uplaćeno 77.000 dinara, ali je za lečenje potrebno daleko više novca.

-Molimo sve dobronamerne ljude da pomognu Draganino lečenje u Turskoj,  uplatom priloga na namenski račun na ime Lidije Veselinović, sa naznakom –  za lečenje Dragane Veselinović. Račun je u Banci Intesa, a broj računa 160-5400100081918-37. Dragana Veselinovic je trenutno u Austriji, a leči se u Turskoj. Ima karcinom na plućima i metastaze na kostima. Prvu terspuju je primila u Turskoj koja je bila negde oko 5 000 eura . Sad želimo da joj pomognemo za drugu terapiju a ima ih ukupno šest-kazala je Pirotskim vestima Minčićeva, koja je sa još nekoliko ljudi dobre volje iz Poljske Ržane prikupila prvu količinu novca na ime pomoći Dragani.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1