Na račun za lečenje Mile Panić humani maturanti uplatili 125.500 dinara

Danas je na namenski račun za lečenje male naše sugrađanke Mile Panić u okviru humane akcije pirotskih maturanata uplaćeno 125.500 dinara, izjavila je Pirotskim vestima Ivana Kostić, iz Udruženja “Dobra vila”. Reč je o novcu koji su sakupili maturanti Tehničke škole.

-Ovo je prvi deo novca koji će biti uplaćen teško obolelim našim malim sugrađanima. Naredna uplata će biti namenjena lečenju Dušana Kartaljevića, koji ima 17 godina i boluje od mišićne distrofije-kazala je Pirotskim vestima Ivana Kostić, iz Udruženja “Dobra vila”, koje učestvuje u realizaciji ove humanitarne akcije.

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1