Muzičari, glumci, advokati, profesori, novinari na istom – humanitarnom cilju

U Klubu Doma kulture u Pirotu sinoć je održano humanitarno pesničko-muzičko veče na kome su svoje humano lice pokazali  brojni pirotski muzičari, ali i glumci. Svoje muzičke afinitete prezentovali su  i advokati. Sav prihod od ove manifestacije namenjen je lečenju našeg sugrađanina Igora Nikolića, koji boluje od najtežeg oblika multiple skleroze.

 

U muzičkog delu nastupili su brojni muzičari – Saša Krstić Car, Miki Vlatković, advokat-gitarista Bojan Jonović, pevao je Miki Božić – Blondi i Vladimir Stojanović, diplomirani pravnik i poznati pop pevač.

Za kazivanje stihova bili su zaduženi glumci pirotskog teatra Aleksandar Radulović, Saška Stojanović, Aleksandar Aleksić i Zoran Živković.

Nastupili su i Ana Stojković i Anđelka Ristić. Veče su vodili novinari Regionalne TV Pirot Ana Filipović Gogić i Marija Kostić. Učestvovala je i profesorka književnosti Jasnima Manić.

Zoran Živković

Po rečima Vladimira Stojanovića, jednog od inicijatora akcije, ulaz na ovo jedinstveno muzičko pesničko humanitarno veče se nije naplaćivala, ali je  postavljena kutija za dobrovoljne priloge.

Igor Nikolić

-Zadovoljan sam odzivom, pokazalo se da Pirot ima publiku i za poeziju, ali je najbitnije u celoj priči makar malo pomoći našem sugrađaninu koji boluje od veoma teške bolesti. Svaka čast svima koji su učestvovali, i glumcima, muzičarima, novinarima, zaista smo svi zajedno dali jednu lekciju iz humanosti. Prikupljeno je ukupno 20.260 dinara-kazao je Pirotskim vestima Stojanović.

 

fotografije Aleksandar Ćirić 
 
 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1