Muzičar Ivan Vukadinović svira danas za Milu Panić

Humani muzičar – gitarista Ivan Vukadinović, koga često Piroćanci mogu da čuju i uživaju u njegovom virtuoznom sviranju električne gitare, danas ponovo svira u centru grada na Crvenom trgu, ali će ovoga puta celokupan prihod biti namenjen lečenju male Mile Panić, naše sugrađanke koja boluje od teškog oblika kancera i nalazi se na lečenju u Turskoj.

 

-Često dolazim u Pirot, pa sam danas odlučio da kompletan prihod bude uplaćen na namenski račun za lečenje Mile Panić. Danas ću svirati sve dok budem imao mogućnosti i struje u akumulatoru tako da pozivam sve Piroćance da daju svoj prilog. Na neki način osećam i obavezu prema Pirotu, gradu gde rado dolazim da sviram, a i pored toga, ovo mi nije prva humanitarna svirka, do sada sam mnogo puta svirao za pomoć bolesnima u Nišu i drugim gradovima Srbije-kazao je Pirotskim vestima Vukadinović.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1