Milovan Bajčetić: Voziću sve dok Mila ne ozdravi

Humani biciklista iz Sivca Milovan Bajčetić danas je nastavio svoju humanitarnu vožnju Srbijom kako bi na taj način apelovao da se što više ljudi uključi u akciju pomoći za lećenje Mile Panić slanjem sms poruka preko Fondacije Aleksandra Šapića. Mili se može pomoći slanjem sms poruke sadržine 266 na broj 3030.

Kako je Pirotskim vestim kazao Bajčetić, njemu se na putu kroz Srbiju priključuje još biciklista pa mu se tako u Somboru pridružio Dalibor Grgić Grga koji, iako nije profesionalni biciklista, želi da pokaže svoju humanost. Bajčetić je nakon Sombora prošao Kupusinu, Apatin, vraća se na kratko  u Sivac, nakon čega nastavlja dalje da vozi za Milu.

Bajčetić je poručio da će voziti i apelovati na humane ljude sve dok Mila ne ozdravi.

Bajčetić je do sada slične akcije i ture vozio za nekoliko teško obolelih mališana iz Srbije.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1