Mila Panić, sa osmehom na licu, vratila se u Pirot, ponovo je među svojima

Nakon duge borbe sa teškom bolešću, rizične i teške operacije i boravka na klinici u Istanbulu, mala Piroćanka Mila Panić vratila se danas u Pirot. Kako je Pirotskim vestima kazala Milina majka Jelena, Mila se oseća dobro, vesela je i igra se, posebno je bio dirljiv susret sa mlađim bratom, trogodišnjim Milošem.

-Nasmejana je i vedra kao uvek, kao da nije prošla kroz izuzetno težak period, imala tešku i rizičnu operaciju. Još mesec dana mora da bude u izolaciji do prve kontrole, tako da će lekari pratiti situaciju da vide da li će tumor porasti. Narednih šest meseci imamo kontrole i lekari će onda odlučiti da li će imati nove hemoterapije ili ne-kazala je Pirotskim vestima Jelena.

mila panic i brat milos

Mila sa svojim trogodišnjim bratom Milošem

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1