Mila operisana na klinici u Turskoj, doktori zadovoljni operacijom

Naša mala sugrađanka Mila Panić operisana je u utorak na klinici Acibadem u Turskoj, a Milu je, nakon operacije obišao i Vaseljenski patrijarh Vartolomej, koji je i blagoslovio Milu pre operacije, kazao je danas Pirotskim vestima Milin otac Miroslav.

-Milu je operisao vrhunski stručnjak Tander Burat, koji nam je posle operacije rekao da je zahvat bio veoma rizičan, ali da je zadovoljan ishodom operacije, da je sve prošlo kako treba. Pre par sati Mila je izašla sa Intenzivne nege i prebačena je na odeljenje gde se nalazi sa majkom Jelenom, tako da se nadamo najboljem. Zaista nemam reči da se zahvalim patrijarhu Vartolomeju koji je blagoslovio operaciju, ali i posetio Milu nakon operacije, doneo poklone. Taj gest nas je zaista ostavio bez komentara, a želim da se zahvalim i svim našim sugrađanima koji su mislima, ali i delima sa nama-kazao je Miroslav Pirotskim vestima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1