Maturanti Tehničke škole zaokružili humanitarnu akciju koja je oduševila Srbiju

Večeras su u majicama sa natpisima “Budi i ti nečiji heroj” centrom grada defilovali i maturanti Tehničke škole čime je zaokružena velika humanitarna akcija pirotskih maturanata koja je oduševila Srbiju. 

 

humanost pirot

Maturanti Tehničke ispraćeni su na Matursko veče uz gromoglasne aplauze i ovacije ogromnog broja prisutnih Piroćanaca, rodbine, prijatelja, školskih drugova ali i znatiželjnih prolaznika koji su došli da pozdrave humane pirotske maturante.

Jedna od maturantkinja, koja je bila u organizaciji ove velike humanitarne akcije, Anja Mitrović, kazala je Pirotskim vestima da je ceo Pirot, s velikim razlogom, ponosan na sve maturante.

-Naše je veliko zadovoljstvo što smo pomogli našim malim sugrađanima kojima je pomoć bila neophodna i izmamili im osmeh na lice-kazala je novinarima Mitrovićeva.

maturanti

maturanti tehničke škole

maturanti

maturanti tehničke škole

maturanti tehničke škole pirot


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1