“Ko ima druga ima sve” – akcija Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima

Podelite

U okviru svoje tradicionalne humanitarne akcije „Кo ima druga ima sve“ članovima Udruženja za pomoć MNRL deca su darivala novogodišnje paketiće. Tom prilikom prigodnim programom pozdravili su svoje drugare iz Udruženja. Razmenili su čestitke, poklone i lepe želje. 

Izaslanici Deda Mraza sa učiteljicom Mimom Colić i zamenicom direktora Tanjom  došli su direktno iz OŠ „8. Septembar“ u utorak u 11.30h kod nas u posetu i doneli poklone.
Ovom akcijom potvrdili smo ovogodišnje druženje i dokazali  da razumevanjem, podrškom i dopunjavanjem rušimo predrasude i postajemo bolji ljudi.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1