Humanitarna žurka za Milu i u Švajcarskoj

U Švajcarskoj će u ciriškom klubu Dynamowerk biti organizovana humanitarna žurka sa koje će prihod ići za lečenje male Mile Panić. Žurku organizuje naša dijaspora  sa Humanitarnom organizacijom You Rock 4 life (yourock4life.org). Adresa kluba je Dynamowerk 21,Wasserwerkstrasse 21, Zurich. Na molbu organizatora objavljujemo vest o ovom humanitarnom događaju uz apel da se što veći broj naših sunarodnika koji živi i radi u Švajcarskoj okupi kako bi se pomoglo porodici Panić. Žurka će biti održana 25. marta od 21 i 30 sati.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1