Humanitarna žurka za Mateu

U organizaciji Rotaract kluba Pirot u Baš čelik baru će u subotu 26. avgusta biti održana humanitarna žurka sa koje će prihod biti namenjen prikupljanju novca za osmu po redu operaciju našeg malog sugrađanina Matee Lazarevića. Njemu je za operaciju u Ćupriji potrebno 370.000 dinara, a porodica nema mogućnosti da obezbedi novac. Članovi Rotaracta će postaviti kutiju u koju će se ostavljati dobrovoljni prilozi za lečenje Matee.

maturanti gimnazija matea lazarevic

Žurka počinje 26. avgusta u 21 sat, a iz Rotaract kluba Pirot pozivaju sve ljude velikog srca da dođu daju svoj prilog i učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1