Humanitarna žurka za malog Mateu Lazarevića

U petak će u klubu Underground u Pirotu biti organizovana humanitarna žurka na kojoj će nastupiti dva di-džeja sa ciljem prikupljanja novca za pomoć malom našem sugrađaninu Matei Lazareviću, koji boluje od nekoliko teških bolesti, a od rođenja je zbog komplikacija na crevima imao čak sedam teških operacija.

Žurka počinje u petak u 22 sata.

Matea Lazarević boluje od epilepsije i hepatitisa B, zbog skupe uvozne hrane i lekova njegova porodica nema dovoljno novca, s obzirom da majka Monika nigde ne radi. Njegovoj porodici mesečno je neophodno i do 80.000 dinara za skupu uvoznu hranu i lekove koji su neophodno Matei.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1