Humanitarna akcija “Korpa solidarnosti” u supermarketima “Marmil”

Podelite

Povodom 25 godina uspešnog poslovanja, kompanija Marmil u saradnji sa Crvenim krstom Pirot organizuje humanitarnu akciju “Korpa solidarnosti” u periodu  od 02. do  08. aprila. 

humanitarna akcija

Akcija  će se paralelno odvijati u Marmil supermarketima kod pijace i preko puta Gimnazije, kada će svi kupci dobre volje moći na posebno određenom mestu u objektu da odlože kupljene artikle koje žele da doniraju. Sva prikupljena roba u supermarketima, zajedno sa 500 robnih paketa koje će donirati kompanija Marmil, biće dostavljena putem Crvenog krsta Pirot višečlanim porodicama na teritoriji Grada Pirota. Pozivamo naše verne potrošače na socijalnu odgovornost kako bismo zajedno ulepšali praznike sugrađanima kojima je pomoć potrebna.

akcija marmil

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1