Humanitarna akcija Foto studija Glamour u holu Doma kulture

U ponedeljak 26.12. i utorak 27. 12.2016. Foto studio Glamour iz Pirota  će u saradnji sa Domom kulture iz Pirota i Kioskom Peca organizovati humanitarnu akciju prikupljanja dobrovoljnih novčanih priloga za kupovinu paketica za mališane bez roditeljskog staranja, ili onima kojima roditelji zbog loše materijalne situacije nisu u mogućnosti da priušte novogodišnje paketiće.

Akcija će se realizovati u specijalno napravljenom novogodišnjem foto-studiju u holu DK, u ponedeljak i utorak od 16 do 18:30 sati gde će deca moći da se slikaju sa roditeljima ili deda mrazom. 

 

Svim prisutnim mališanima Foto Studio Glamour će besplatno uraditi po jednu fotografiju sa Deda Mrazom dok će ostale fotografije dobiti u digitalnoj formi,a kiosk peca će obezbediti posluženje. 

 

Biće postavljena kutija za ostavljanje dobrovoljnih priloga a sav novac biće utrošen za kupovinu paketića za ugrožene mališane sa spiska dostavljenog od strane Centra za socijalni rad u Pirotu. 

Termin podele besplatnih paketića ugroženim mališanima biće objavljen naknadno.

Saopštenje za javnost

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1