Humani školarci uručili pomoć vršnjacima iz škole “Mladost”

Mališani iz OŠ “8. septembar” danas su svojim vršnjacima iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Mladost” uručili humanitarnu novčanu pomoć u iznosu od 20.000 dinara. Novac je prikupljen tokom humanitarne priredbe “Pastirske igre”. 

Direktorka škole “Mladost” Vesna Todorović kazala je da je reč o divnom gestu pirotskih školaraca.

-Ovo je izuzetan pokazatelj empatije i ljudskosti i uvažavanja različitosti u pravom smislu te reči-kazala je direktorka Todorović.

detalj iz humanitarne predstave Pastirske igre – Foto Martin Nešić

Učenica OŠ “8. septembar” Anja Vasić kazala je novinarima da joj je izuzetno drago i da je ponosna na sebe i svoje vršnjake zbog učinjenog dobrog dela.

-Treba uvek pomagati jer nekome naše malo znači mnogo-kaže mala Anja. 

Direktorka OŠ “8. septembar” Olgica Najdanović kazala je ovo samo jedna u nizu humanitarnih priredbi učenika ove škole i dodala da će sličnih akcija biti još više.

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1