Humani maturanti obišli malog Radeta Durmiševića, koji boluje od teške bolesti

Danas su maturanti Ekonomske i Tehničke skole posetili našeg malog sugrađanina Radeta Durmisevića, koji sa nepunih 7 godina vodi životnu bitku sa opakom bolešću –  tumorom na zglobnoj hrskavici. Ovaj dečak će u narednom periodu dobiti pomoć humanih pirotskih maturanata koji su novac umesto za kupovinu maturskih odela namenili za pomoć našim malim, teško obolelim sugrađanima. 

 
Rade je imao dve operacije na Banjici, a pre toga je prošao 5 ciklusa hemoterapija. Sad mu predstoji dug postoperativni tok i  duži vremenski period će ovaj mališan provesti u kući i krevetu. Danas su predstavnici maturanata sa Ivanom Kostić, iz Udruženja “Dobra vila”, obišli malog Radeta, porazgovarali sa njim i njegovom porodicom, upoznali ga sa akcijom i odneli garderobu, slatkiše i druge prigodne poklone.
 
 
foto Daniel Kop


1 Komentar

  1. Damnjanovic ivana

    07.04.2017. at 19:50

    Da li ima tekuci racun da se uplati novac za ovog decaka.
    Pozdrav

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1