Humani biciklista Milovan Bajčetić i dalje vozi za Milu Panić

Humani biciklista iz Sivca Milovan Fiki Bajčetić i dalje na svojoj humanitarnoj misiji promoviše slanje SMS poruka za pomoć Mili Panić vozeći bicikl širom Srbije. U momentu javljanja Pirotskim vestima Bajčetić je kazao da je samo tokom današnjeg dana prešao oko 160 kilometara, do Subotice i nazad do Sivca, a već sutra nastavlja svoju humanitarnu biciklističku misiju. 

-Svi 266 na 3030 za malu Milu-poručio je Milovan u javljanju Pirotskim vestima. On je inače svoju biciklističku humanitarnu misiju predstavio i nacionalnim medijima i to u gostovanju na TV Happy i mnogim drugim medijima sa nacionalnom frekvencijom.

humani

Humani biciklista Milovan Fiki Bajčetić

Milina majka Jelena kazala je Pirotskim vestima da se mala Mila herojski bori, nakon operacije se uspešno oporavlja a doktori u Turskoj klinici će za desetak dana uraditi dodatne analize. 

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1