Humana Piroćanka spasila štene, potreban udomitelj

Piroćanka Ivana Tošić juče je na Keju pored Nišave, pronašla štene, koje je bilo promrzlo, pokislo i gladno. Kako je kazala Pirotskim vestima, strahujući da će štene uginuti zbog nevremena i gladi, odnela ga je kući, nahranila, utoplila, ali, zbog činjenice da nema uslove da čuva u kući štene, nada se da će se javiti neki humani Piroćanac i udomiti ovog prelepog mališana.

pas udomljavanje

-Rado bi ga ostavila jer je prelep psić, veseo je i mio, ali na žalost nemamo uslova za to pa ako neko želi da ga udomi, neka se javi-kazala je Pirotskim vestima Tošićeva.

Svi zainteresovani za udomljavanje šteneta mogu da se jave na broj telefona 0637241682.

pas udomljavanje

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1