“Glamour” podelio ugroženim mališanima paketiće

Foto studio “Glamour” u saradnji sa Domom kulture i Kioskom “Peca” uspešno je organizova humanitarnu akciju besplatno slikanja sa Deda Mrazom, u okviru koje je od dobrovoljnih priloga prikupljeno novca za kupovinu 40 novogodišnjih paketića. Paketići su, po rečima Marka Petrovića, iz “Glamoura”, podeljeni najugroženijim mališanima bez roditeljskog staranja.

-Organizovali smo humanitarnu akciju u okviru koje je dva dana svako ko je želeo mogao da dovede svoje dete da se slika sa Deda Mrazom i dobije besplatno fotografiju i po želji ostavi dobrovoljni prilog za kupovinu paketića mališanima iz ugroženih porodica-kaže Petrović. Podela paketića organizovana je u prostorijama Centra za socijalni rad u Pirotu.

Direktorka Centra za socijalni rad Marija Vasić kazala je da ovaj gest mnogo znači mališanima.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1